Anders Braathen

3 eller 5 - retters meny

Anders Braathen
3 eller 5 - retters meny

Våre selskaps menyer endrer seg gjennom sesongen og speiler hva som er tilgjengelig i årstidene. Våre kokker er erfarne og lager mat til selskaper fra 10 til over 100 personer.

3-retter kr 745,- per pers.

  • Einebær gravet Sterling kveite - agurk kuler - syltet shi-me-gi sopp - wasabi emulsjon - frisk salat fra GRO Oslo - puffa svinesvor - kald skalldyr consume 

  • Rosastekt Lam flatbiff - sautert ramsløk - grillet spisskål fra Toten - karamellisert løkkrem - salvie bakt småpoteter - rips sjy

  • Sjokolade mousse med Vahlrona Dulche -blodappelsin sorbet - kandisert pistasj -limecurd - sprøe gresskarkjerner 

  • Ekstra rett 1:               kr 195,- ink mva

  • Pannestekt kongekrabbe - fennikel i variasjon - estragon olje - syrlig eple - brunet krabbesmør hollandaise 

     

  • Ekstra rett 2:               kr 175,- ink mva

  • 3 x norske oster - fiken marmelade - honning nøtter - hjemmelagd knekkebrød 

•Ved bestilling under 30 personer kommer tillegg for kokk på 3500,- 

•Alle priser er inkl mva 

•Vi tilrettelegger for eventuelle allergier og behov 

Web designer Lava Oslo